07.09

Комерційна техніка від УкрАВТО на виставці “Агро-2021” у Вінниці

Сьогодні, 7 вересня, у Вінниці на території Аеропорту «Вінниця» стартувала міжнародна виставка «Агро-2021», яка триватиме 3 дні – з 7 по 9 вересня 2021 року.

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки, виробництва Запорізького автомобілебудівного заводу, компанія «Юніверсал Моторз Груп» представила увазі відвідувачів міський автобус ZAZ А10. Також на експозиції було презентовано трактор LS 1004 південно-корейського бренду LS Tractor, офіційним дистриб’ютором якого є також «Юніверсал Моторз Груп» (структурний підрозділ «Української Автомобільної Корпорації»).

Такий масштабний захід у Вінниччині відбувається вперше. Відвідувачам виставки, крім експозицій сільськогосподарської та комерційної техніки, запропоновано долучитися до демопоказів техніки та особисто протестувати обрані експонати.

Вже вранці реєстрацію пройшли близько тисячі відвідувачів, а урочисте відкриття відбулось під керівництвом Міського Голови Вінниці Сергія Анатолійовича Моргунова та Голови обласної державної адміністрації Сергія Сергійовича Борзова.

Представників місцевої влади зацікавив міський автобус ZAZ А10, основними показниками якого є надійність конструкції, готовність до непростих умов експлуатації, і хороше поєднання ціни та якості, а також економічний режим витрат палива, що є важливим чинником для українських перевізників, які обирають автобуси ZAZ.

Трактор LS 1004 (105 к.с.) є флагманом лінійки тракторів середньої потужності та вирізняється високими показниками продуктивності і безперебійним виконанням сільськогосподарських операцій різного ступеня навантаження. Також дана модель трактора вже добре зарекомендувала себе, як надійний помічник у житлово-комунальному господарстві та на Великому Будівництві доріг України.

Отримати комерційну пропозицію і дізнатися докладніше про всі моделі автобусів ZAZ і тракторів LS Tractor можна в дилерській мережі офіційного дистриб’ютора техніки.