02.11

ВАЖЛИВО! Режим роботи автосалону

Шановні клієнти та партнери!

 

Відповідно до Рішення комісії ТЕБ та НС щодо обмежень в регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та постанови КМУ №641 від 22 липня 2020р. введена заборона прийому відвідувачів в автосалоні, тому підрозділ з продажу автомобілів працює в режимі дистанційного консультування клієнтів.

 

Попередні замовлення та нові замовлення, що надійшли засобами дистанційного зв’язку, виконуються із застосуванням адресної доставки замовлень після попередньої оплати на умовах затвердженого договору купівлі-продажу автомобіля, з виконанням вимог забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

 

В приміщенні дилерського підприємства продовжує функціонувати СТО, надаються послуги страхування із дотриманням персоналом усіх заходів убезпечення, пов’язаних із виникненням і поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Закликаємо і Вас дотримуватися заходів індивідуального захисту при відвідуванні зазначених місць надання послуг.

 

На дилерському підприємстві забезпечене дотримання необхідних санітарно-епідеміологічних заходів: регулярно перевіряється стан здоров’я наших працівників; наші працівники працюють в масках; приміщення провітрюється; руки, робочі поверхні та підлога регулярно дезінфікуються антисептичними засобами.

 

Телефон 068-550-08-80
   
Електронна пошта l.goliyan@rvnauto.rivne.com
i.gavazyuk@rvnauto.rivne.com
a.dubich@rvnauto.rivne.com
   
Сторінки соцмереж www.facebook.com/ukravto.rivne
www.instagram.com/rivne_avto

 

 

Ми піклуємось про Ваш захист та безпеку.
Будьте здорові!